Dokumentacija

Dokumentacija sustava DOMEK primarno uključuje korisničke upute za pojedine aktualne module. Radi se o poprilično opsežnim materijalima, no u prihvatljivoj formi nalik “slikovnici”, sa mnoštvom slikovnih materijala i primjera. Iskustva pokazuju da je to vrlo prihvatljiv način upoznavanja korisnika sa softverom koji im omogućava brzo i samostalno savladavanje osnova korištenja, ali i vrlo brzo osposobljavanje za iskorištavanje svih naprednih funkcionalnosti sustava!

Upute za korištenje su dostupne u PDF formatu:

  • modul DOMEK Socijala2023 (smještaj + pomoć u kući) – PDF, 12MB – preuzmite ovdje, EPUB, 8MB – preuzmite ovdje
  • modul DOMEK MedPlus – pojačana njega – PDF, 5 MB – preuzmite ovdje
  • modul DOMEK Socijala – Pomoć u kući – PDF, 1.4 MB – preuzmite ovdje
  • modul DOMEK Prihvat – Socijala za prihvatilišta + Socijala – PDF, 6.5 MB – preuzmite ovdje
  • (staro, do 2023.) modul DOMEK Socijala – socijalna služba – PDF, 3 MB – preuzmite ovdje

Socijala2023 – upute za korištenje (PDF, 12MB) MedPlus – upute za korištenje (PDF, 5MB) Pomoć u kući – upute za korištenje (PDF, 1.4MB)Prihvatilišta + Socijala – upute za korištenje (PDF, 6.5MB)

 

Osim korisničkih uputa, plan je na ovoj stranici dodati i “vizualne” materijale – primjere korisničkog sučelja i pokazne izvještaje i obrasce generirane/izrađene modulima sustava DOMEK. Upravo ta vrsta materijala najčešće zanima naše potencijalne kupce – kad se uvjere u kvalitetu i usklađenost tih zapisa sa predlošcima koje traže nadležna tijela, odluka o kupnji sustava DOMEK donosi se lakše 😉 Na našim starijim stranicama dostupni su i drugi materijali (najčešće starije verzije uputa, ali i neke starije prezentacije – pogledajte).