Cijene

Preciznu cijenu sustava koji najbolje odgovara Vašoj ustanovi možemo dati tek po utvrđivanju potrebnih funkcionalnosti i ostalih zahtjeva koje imate prema budućem sustavu. Ipak, okvirne cijene koje se navode u nastavku, mogu dati određeni uvid u par standardnih primjera implementacije našeg sustava.

Dodatno, na kraju dokumenta su dane i cijene pojedinačnih licenci prema modulima sustava.

Sve cijene na stranici su izražene u EUR. U cijene nije uključen PDV. Osim jednokratne uplate, nudi se i mogućnost korištenja sustava u najmu (voditi računa da je to dugoročno veći trošak, ali se može vrlo lako podmirivati iz aktualnih prihoda).

Cijene za konkretne primjere implementacije sustava DOMEK

U nastavku se navodi nekoliko standardnih primjera implementacije sustava DOMEK u ustanovama za starije i nemoćne osobe – od najjednostavnijeg primjera korištenog u malom privatnom domu, preko primjera sa samo dva računala i oba ključna modula sustava, do složenije implementacije u ustanovi s dvije socijalne službe, ravnateljom koji također koristi DOMEK, fizikalnom terapijom, pojačanom njegom i dodatnim računalima za medicinske sestre i njegovateljice koje vode sestrinsku dokumentaciju i prateće evidencije. Cijene za scenarije su usklađene s cijenama pojedinačih modula, ali u pravilu za veće ustanove i sve ozbiljnije implementacije ponudimo popuste. Za sve korisnika osigurana je remote-instalacija (udaljenom podrškom), ali je moguće i dogovoriti instalaciju sustava na lokaciji naručitelja. Po potrebi dogovaramo i osnovnu edukaciju (nije nužno, obzirom na opsežnost korisničke dokumentacije) djelatnika, pri čemu se mogu javiti određeni troškovi vezani uz put, boravak i smještaj na Vašoj lokaciji.

DOMEK “Mini”

Mogući scenarij “Mini”: manji dom ili veća ustanova u kojoj nema potrebe za vođenjem sestrinske dokumentacije i evidencija pojačane njege – potreban samo modul Socijala. Sustav se instalira na samo jednom računalu (baza podataka, modul DOMEK Socijala).

Pregled scenarija 'Mini'
Broj računala 1 PC
Rad u lokalnoj mreži NE
Moduli 1x DOMEK Socijala
Opis Cijena
Jednokratna uplata 2.600,00 EUR
Mjesečni najam 190,00 EUR/mjesečno
Troškovi održavanja i podrške 0,00 EUR/mjesečno
Podrška na zahtjev 15-20 EUR/radni sat

Posebne pogodnosti za manje domove:

  • broj korisnika + arhiva korisnika, do ukupno 50 korisnika: 800,00 EUR jednokratno, 60 EUR/mjesečno najam
  • broj korisnika + arhiva korisnika, do ukupno 100 korisnika: 1.600,00 EUR jednokratno, 110 EUR/mjesečno najam

DOMEK “Duo”

Mogući scenarij “Duo”: manji dom ili veća ustanova u kojoj je dovoljno omogućiti rad na dva računala – na računalu u socijalnoj službi modul Socijala i na računalu u sestrinskoj sobi modul MedPlus.

Pregled scenarija 'Duo'
Broj računala 2 PC-a
Rad u lokalnoj mreži  DA
Moduli 1x DOMEK Socijala
1x DOMEK MedPlus
Opis Cijena
Jednokratna uplata 6.000,00 EUR
Mjesečni najam 420,00 EUR/mjesečno
Troškovi održavanja i podrške 0,00 EUR/mjesečno
Podrška na zahtjev 15-20 EUR/radni sat

DOMEK “Maxi”

Mogući scenarij “Maxi”: veći dom s velikim brojem djelatnika koji imaju pristup sustavu DOMEK. U ovom primjeru moduli Socijala i MedPlus koriste se na većem broju računala (Socijala = 3 računala – dvije socijalne službe + ravnatelj, MedPlus = 4 računala – glavna sestra, sestrinska soba 2x, fizikalni terapeut), a modul Radionica u kreativnoj radionici za evidenciju radno-okupacijskih aktivnosti štićenika. Dodatno, ravnatelj ustanove na svom računalu koristi module Socijala i MedPlus za kontrolu i nadzor sustava.

Pregled scenarija 'Maxi'
Broj računala 8 PC-a
(ravnatelj, soc.službe, radionica, gl.sestra, sestrinska soba, fizikalni terapeut)
Rad u lokalnoj mreži  DA
Moduli 3x DOMEK Socijala
4x DOMEK MedPlus
1x DOMEK Radionica

(Napomena: kod naplate više licenci istog modula, vrijedi pravilo da se osnovna licenca plaća u punom iznosu, dok se dodatne licence naplaćuju 50% cijene osnovne licence… ili manje kod većeg broja licenci. U pravilu se unutar ustanove, iznad 10 računala, licenciranje provodi po računalima, cijena po računalu cca. 800 EUR – omogućava korištenje bilo koje od licenci/modula na tom računalu)

Opis Cijena
Jednokratna uplata 12.400,00 EUR
Razrada cijene Socijala (2.600 + 1.300 + 1.300 )
+ MedPlus (3.400 + 1.700 + 1.700)
+ Radionica (400)"
Mjesečni najam 850,00 EUR/mjesečno
Troškovi održavanja i podrške 0,00 EUR/mjesečno
Podrška na zahtjev 15-20 EUR/radni sat

Cijene prema modulima

Cijene osnovnih licenci:

Osnovna licenca zapravo predstavlja program/aplikaciju koju instalirate na jedno računalo (Windows PC) i koju koristite za vođenje evidencije korisnika – ovisno o programu, vođenje evidencije socijalne službe ili vođenje sestrinske dokumentacije na odjelu pojačane njege. Program kupujete jednokratno, nema naknadnih troškova (nema troškova periodičkog održavanja i slično), plaćate jednom i koristite trajno, bez vremenskih ograničenja!

Modul Cijena
DOMEK Socijala 2.600,00 EUR
DOMEK MedPlus 3.400,00 EUR
DOMEK Socijala – Pomoć u kući 1.400,00 EUR
DOMEK Radionica 400.00 EUR
DOMEK Medicina 2.000,00 EUR

Dodatno, za manje domove, nude se posebni uvjeti za kupnju modula DOMEK Socijala – radi se o programima za trajno korištenje, ali uz ograničenje na broj korisnika u evidenciji:

  • broj korisnika + arhiva korisnika, do ukupno 50 korisnika: 800,00 EUR jednokratno, 60 EUR/mjesečno najam
  • broj korisnika + arhiva korisnika, do ukupno 100 korisnika: 1.600,00 EUR jednokratno, 110 EUR/mjesečno najam

Cijene dodatnih licenci:

Po definiciji, dodatna licenca je licenca za korištenje određenog modula unutar računalnog/informatičkog sustava ustanove (pretpostavka korištenja dodatnih licenci je mrežna povezanost računala – preporuka lokalna žična (LAN) ili bežična (WLAN) mreža). Prva licenca koja se koristi u ustanovi je tzv. osnovna licenca, dok se za korištenje istog modula na drugim računalima kupuje dodatna licenca. Npr. želite li na tri računala koristiti modul DOMEK Socijala, za prvo plaćate osnovnu licencu, za drugo i treće dodatne licence (pri tome vam najčešće već za treće računalo dodatno snizujemo cijenu dodatne licence).

DOMEK moduli i dodatne licence - cijene

Modul Cijena
DOMEK Socijala 1.300,00 EUR
DOMEK MedPlus 1.700,00 EUR
DOMEK Socijala – Pomoć u kući 700,00 EUR
DOMEK Radionica 200.00 EUR
DOMEK Medicina 1.000,00 EUR

 Sve cijene na stranici su izražene u EUR. Cijene su važeće od 10.07.2019. U cijene nije uključen PDV/VAT, u RH aktualno 25%.
Plaćanje u eurima na transkacijski račun tvrtke.

Detaljniju razradu troškova i primjere korištenja (scenarije) pogledajte ovdje.