Cijene prema scenarijima

U nastavu se navodi nekoliko standardnih primjera implementacije sustava DOMEK u ustanovama za starije i nemoćne osobe – od najjednostavnijeg primjera korištenog u malom privatnom domu, preko primjera sa samo dva računala i oba ključna modula sustava, do složenije implementacije u ustanovi s dvije socijalne službe, ravnateljom koji također koristi DOMEK, fizikalnom terapijom, pojačanom njegom i dodatnim računalima za medicinske sestre. Cijene za scenarije su usklađene s cijenama pojedinačih modula, ali u pravilu za veće ustanove i sve ozbiljnije implementacije ponudimo popuste. Za domove u RH (osim daljih otoka), cijena instalacije je uključena u osnovnu cijenu. Po potrebi dogovaramo i osnovnu edukaciju (nije nužno, obzirom na opsežnost korisničke dokumentacije) djelatnika, pri čemu se mogu javiti određeni troškovi vezani uz put, boravak i smještaj na Vašoj lokaciji. Termini edukacija su dogovorni i prilagodljivi, s tim da predlažemo termine subotom prijepodne (izvan radnog vremena djelatnika, kako bi se najbolje fokusirali na tematiku).

DOMEK “Mini”

Mogući scenarij “Mini”: manji dom ili veća ustanova u kojoj nema potrebe za vođenjem sestrinske dokumentacije i evidencija pojačane njege – potreban samo modul Socijala. Sustav se instalira na samo jednom računalu (baza podataka, modul DOMEK Socijala).

Pregled scenarija 'Mini'
Broj računala 1 PC
Rad u lokalnoj mreži NE
Moduli 1x DOMEK Socijala
Opis Cijena
Jednokratna uplata 2.600,00 EUR
Mjesečni najam 190,00 EUR/mjesečno
Troškovi održavanja i podrške 0,00 EUR/mjesečno
Podrška na zahtjev 15-20 EUR/radni sat

Posebne pogodnosti za manje domove:

  • broj korisnika + arhiva korisnika, do ukupno 50 korisnika: 800,00 EUR jednokratno, 60 EUR/mjesečno najam
  • broj korisnika + arhiva korisnika, do ukupno 100 korisnika: 1.600,00 EUR jednokratno, 110 EUR/mjesečno najam

DOMEK “Duo”

Mogući scenarij “Duo”: manji dom ili veća ustanova u kojoj je dovoljno omogućiti rad na dva računala – na računalu u socijalnoj službi modul Socijala i na računalu u sestrinskoj sobi modul MedPlus.

Pregled scenarija 'Duo'
Broj računala 2 PC-a
Rad u lokalnoj mreži  DA
Moduli 1x DOMEK Socijala
1x DOMEK MedPlus
Opis Cijena
Jednokratna uplata 6.000,00 EUR
Mjesečni najam 420,00 EUR/mjesečno
Troškovi održavanja i podrške 0,00 EUR/mjesečno
Podrška na zahtjev 15-20 EUR/radni sat

DOMEK “Maxi”

Mogući scenarij “Maxi”: veći dom s velikim brojem djelatnika koji imaju pristup sustavu DOMEK. U ovom primjeru moduli Socijala i MedPlus koriste se na većem broju računala (Socijala = 3 računala – dvije socijalne službe + ravnatelj, MedPlus = 4 računala – glavna sestra, sestrinska soba 2x, fizikalni terapeut), a modul Radionica u kreativnoj radionici za evidenciju radno-okupacijskih aktivnosti štićenika. Dodatno, ravnatelj ustanove na svom računalu koristi module Socijala i MedPlus za kontrolu i nadzor sustava.

Pregled scenarija 'Maxi'
Broj računala 8 PC-a
(ravnatelj, soc.službe, radionica, gl.sestra, sestrinska soba, fizikalni terapeut)
Rad u lokalnoj mreži  DA
Moduli 3x DOMEK Socijala
4x DOMEK MedPlus
1x DOMEK Radionica

(Napomena: kod naplate više licenci istog modula, vrijedi pravilo da se osnovna licenca plaća u punom iznosu, dok se dodatne licence naplaćuju 50% cijene osnovne licence… ili manje kod većeg broja licenci. U pravilu se unutar ustanove, iznad 10 računala, licenciranje provodi po računalima, cijena po računalu cca. 800 EUR – omogućava korištenje bilo koje od licenci/modula na tom računalu)

Opis Cijena
Jednokratna uplata 12.400,00 EUR
Razrada cijene Socijala (2.600 + 1.300 + 1.300 )
+ MedPlus (3.400 + 1.700 + 1.700)
+ Radionica (400)"
Mjesečni najam 850,00 EUR/mjesečno
Troškovi održavanja i podrške 0,00 EUR/mjesečno
Podrška na zahtjev 15-20 EUR/radni sat

Sve cijene na stranici su izražene u EUR. U cijene nije uključen PDV/VAT, u RH aktualno 25%.
Plaćanje u eurima na transkacijski račun tvrtke.