Ažuriran popis korisnika

U silnoj zbrci i strci, ponekad se dogodi da se “nebitne” stvari zaboravi odraditi… Tako je ispalo i sa popisom referenci – popisom korisnika sustava DOMEK. Bilo kako bilo, popis je osvježen i ažuriran – ako ste potencijalni kupci sustava, dobro znate da je zbog specifičnosti primjene jedina prava i korisna informacija o tome što sustav može i omogućava onda koju dobijete od svojih kolega koji sustav već koriste!

Aktualni korisnici (reference) našeg sustava dani su ovdje.

demo sustava domek
Isprobajte sustav prije kupnje + raspitajte se kod naših korisnika!

Demo verzija + reference

Za sve potencijalne kupce zainteresirane za sustav, uvijek je dostupan demo (probna verzija, gotovo potpuno funkcionalna ali s nekim ograničenjima). No, često Vam taj demo ne znači puno jer pretpostavlja da ćete se ozbiljnije zabaviti njime :-). Kako smo svi uvijek u gužvi i imamo prečeg posla, često se to ne odradi kako treba, pa se “prebrzo” odlučuje za kupnju ili protiv kupnje.

Stoga je apsolutna preporuka kontaktirati korisnike (socijalne radnike, djelatnike u radno-okupacijskim odjelima, glavne sestre ili druge korisnike sustava u nekoj vama poznatoj ili prijateljskoj ustanovi) i prije kupnje se raspitati o njihovim iskustvima.

Nama je to glavni interes, dobre i pozitivne reference! Zadovoljni korisnici dat’ će pozitivne preporuke, a na neki način mogu dati i “podršku” novim korisnicima jer je ona potrebna u prvim fazama korištenja. Nekoliko puta dogodilo se da kupci jednostavno “od straha”, ali i neko oblika otpora (posebno pojačana njega) koriste tek dio funkcionalnosti sustava… ili čak izbjegavaju korištenje. To je, za nas i za korisnike, najgori scenarij. No, podrška ljudi od povjerenja je tu vrlo bitna – mi odradimo uvijek tehničku podršku, no samo Vaši kolege mogu ukazati na prednosti korištenja ovako naprednog sustava.

Naravno, uvijek pozivamo korisnike da daju svoje prijedloge za daljnji razvoj sustava. Sve funkcionalnosti koje se predlože razmatramo i implementiramo ukoliko se zaključi da su korisne i bitne za veći broj korisnika. U svakom slučaju, obratite nam se s povjerenjem!