Demo verzija sustava DOMEK

Svim potencijalnim kupcima i interesentima prije svega preporučamo da prouče dokumentaciju vezanu uz sustav DOMEK (primarno korisničke upute) – na taj način ćete steći dobar uvid u mogućnosti sustava i funkcionalnosti koje su implementirane u standardne module sustava (Socijala = socijalna služba, MedPlus = pojačana njega, Radionica = kreativna radionica i radno-okupacijske aktivnosti).

Nakon toga, ukoliko postoje neke nejasnoće ili jednostavno imate konkretna pitanja, kontaktirajte nas telefonski ili e-mailom. Za prave detalje i informacije o mogućnostima sustava iz prve ruke, možete kontaktirati i naše zadovoljne kupce i korisnike sustava (obzirom na “zatvorenost” sustava socijalne skrbi, vjerojatno poznajete nekog od kolega u tim ustanovama).

Besplatno testiranje – demo inačica sustava DOMEK

Usporedo s time, za besplatno preuzimanje i testno korištenje nudimo i demo verziju kompletnog sustava DOMEK (moduli Socijala i MedPlus, verzija 2022., uključujući dokumentaciju) – radi se o standardnom Windows instalacijskog programu, verzijama programa aktualnih u prvoj polovini 2022. godine, ukupne duljine 33.09 MB – preuzmite ovdje. Sustav se instalira standardnom instalacijskom procedurom, u nekoliko klikova mišem – za korisnike koji nisu vješti i ne rade često samostalno instalacije programa, preporučamo proučiti upute za instalaciju i uvodne napomene vezane uz početak korištenja demo verzije!

Preuzmi demo (33.09MB, Windows Setup)

Demo verzija uključuje:

 • kompletni modul DOMEK Socijala
  • uključujući kompletnu evidenciju korisnika na smještaju (aktivnosti, odsutnost itd.)
  • evidenciju korisnika dnevnog i poludnevnog boravka,
  • evidenciju korisnika usluga pomoći u kući (boravak i pomoć u kući su realizirani kao dodatne funkcionalnosti i ustanova ih ne mora koristiti niti uključiti kod kupnje…),
  • evidenciju volontera
 • potpuni modul DOMEK MedPlus
 • korisničke upute/dokumentaciju
  • modul Socijala
  • modul MedPlus
  • funkcionalnosti Pomoć u kući (integrirano u Socijala, dostupno kao odvojeni modul)
   • upute za korištenje su uključene u upute za modul Socijala
 • licencirani TeamViewer QuickSupport modul za udaljenu podršku

Da, dobro ste pročitali, i za demo inačicu nudimo mogućnost udaljene podrške – ukoliko naiđete na probleme tu smo da ih riješimo i omogućimo Vam kvalitetni uvid u mogućnosti našeg sustava!

Trenutno dostupna demo verzija sustava je vremenski ograničena i funkcionirat će do lipnja 2024.

Produkcijske verzije modula Socijala i MedPlus u 2023. su modernizirane i nadograđene korisnim mogućnostima, više o tome možete pročitati u novim objavama ili u najnovijoj dokumentaciji i uputama za korištenje. Također, nove verzije su dostupne i kao Win32 i kao x64 Windows aplikacije…

U slučaju problema s preuzimanjem i pokretanjem instalacije, pročitajte ovaj naputak.

Napomena: demo verzija je najčešće vremenski (trenutno dostupna radi do lipnja 2024.) i funkcionalno ograničena – za najnovije inačice kontaktirajte nas e-mailom – za Vas možemo pripremiti aktualne demo inačice svih modula (obzirom da u određenim razdobljima intenzivno radimo na razvoju, jasno je da mogu postojati razlike u odnosu na trenutno dostupni demo – naravno, uvijek se radi o tome da se u module nešto dodaje kao mogućnost… dakle, sustav samo raste i “postaje bolji”, pokrivajući još šire područje svojim mogućnostima!).

domek instalacija